Допълнителни услуги.

Част от пакета на допълнителни услуги, с които помагаме на нашите клиенти включват професионално консултиране, с помощта на лицензиран застрахователен брокер, относно опциите за застраховка на Вашето имущество – апартаменти под наем или за живеене във Варна, стаи или къщи за гости, други имоти за отдаване под наем, вила, къща, кабинет, кантора,  ателие, гараж, търговско помещение, офис сграда, фотоволтаични паркове и соларни системи.

Тези допълнителни услуги се предоставят и след приключили дейности по дизайн, ремонт и обзавеждане. Част от нашите успешно реализирани проекти можете да откриете тук.  Сумите на премиите са незначителни, на фона на хипотетичните сценарии за загуби и материални щети.

Допълнителни услуги при реализацията на проекти

Основните рискове, срещу евентуална загуба, се заключават в:

  • кражба на движимо имущество, намиращо се в застрахован имот.
  • течове на водопроводи собственост на застрахованият или в съседство спрямо него.
  • пожари, удар от мълния, експлозия и всички възможни последици от тях.
  • късо съединение и токов удар, с включени повреди по домашна техника и битова електроника.
  • гражданска отговорност – щети към трети лица, т.е. това което Вие можете да нанесете като щети на Ваши съседи в резултат на настъпило застрахователно събитие.
  • природни бедствия – земетресения, наводнения и последствията от тях.
  • злоумишлени действия на трети лица, в това число вандализъм, счупване или повреда.
  • стъкла и витрини на застраховани имоти в резултат на различни фактори.
  • застраховани разходи – разходи за предприети мерки – разходи за гасене на пожар, за преместване, за събаряне и разчистване, изхвърляне на отпадъци и т.н.

Консултация във връзка с възможност за изграждане на соларни и фотоволтаични паркове с мощност до 30kW във Вашият имот също е включена в обхвата на предлаганите от нас допълнителни услуги.

Моля прочетете специалната ни статия по темата Застраховката като елемент от управлението на имоти.  Защо Не го правим? Причини за Да го направим. Трябва ли да бъде задължителна?

 

Поради специфичните особености на темата, при необходимост от допълнителна актуална информация или безплатна консултация, моля да се свържете с нас чрез посочената контактна форма или на телефон +359 888 663 262.