Реализация На Проекти – Авторски Надзор, Ремонт И Обзавеждане.

 

Професионална реализация на проекти и авторски надзор – получаване на професионално експертно мнение за възможните опции за постигане на желан краен резултат.  Тук  помагаме с определяне на бюджет, заснемане на размерифункционално разпределение, проектиране, визуализиране, корекции и оферта за ремонт и обзавеждане. Ние работим с добри фирми за строителни ремонти във Варна.

Реализация на проекти – ремонт и обзавеждане

  • Изчистване, преместване и изхвърляне на ненужното. Депониране на строителни отпадъци на отредените за целта места във Варна. Реорганизация на помещения посредством използването на методите за сухо строителство.  Гипскартон и итонг, усвояване на тераси с итонг. Ремонт на покриви, подготовка за полагане на инсталации. Всичко на пазарни цени, с ефективни, не скъпи и дори евтини решения.
  • Вътрешен ремонт, корекции или изграждане на климатична, водопреносна и електрическа инсталации. Професионално консултиране за възможностите за комфортно пребиваване в дома през различните годишни сезони. В това число климатични и термопомпени системи за отопление и охлаждане на въздух и вода. Фотоволтаични и соларни системи, стандартни, електрически или камини на биоетанол, омекотителни и пречиствателни инсталации. Водопреносна и отпадна  системи, силно и слаботокови електроразпределителни инсталации. Системи за охрана, видеонаблюдение, телевизия, интернет, озвучаване, домофонни и звънчеви системи. Разпределение на различните типове осветление и начините на управление – основно, скрито, работно и декоративно.
  • Подмяна на врати и прозорци. Професионално консултиране при избор на подходящ вид профил, стъклопакет и допълнителни възможности за оборудване на PVC дограма. Опции за ефективно използване на итонг с цена утвърдена на пазара. Ремонт или закупуване на входни, интериорни и сервизни врати. Вид, конструкция, взломо, пожаро и шумоустойчивост, нива на защита, основна и допълнителна окомплектовка, клас на износоустойчивост.
  • Полагане на хидроизолация и топлоизолация. Професионално консултиране при необходимост от полагане на хидроизолация за основи, тухлени стени и такива изградени от итонг, бетонни панели, тавани, покриви и мокри помещения. Възможностите за намаляване на топлинните загуби чрез топлоизолация през различните сезони трябва да се разгледат компетентно, да се оценят и приложат. Използват се услугите само на добри фирми за строителни ремонти във Варна посредством алпийски или стандартен /чрез строително скеле/ метод.
  • Довършителни ремонти и строителство. След всички корекции по стени, подове и тавани, следва всичко да се преведе в желан краен вид, чрез шпакловка, грундиране, боядисване, изравнителна замазка, полагане на санитарна керамика, фаянс, теракот, гранитогрес и оборудване, в това число и на санитарните помещения. Правилният избор на материалите и техниките за полагане в голяма степен предопределя добрия краен резултат и качествен ремонт.

  • Подови настилки, мебели, уреди, осветление и декорация. Професионално консултиране е необходимо и при избор на подходящи подови настилки съобразно желанието за естетичен вид, коефициенти на износоустойчивост, условия за натоварване, шумо и топлоизолационни свойства. Мебелите, уредите и осветлението трябва да се съобразят с предназначението, цветовете и стилът. Необходимо е да са конструирани с правилните материали, а завършващите и съставни елементи, да са надеждни и безопасни. Килимите, пердетата и декорацията превръщат имота в дом.

 

Малка част от реализираните от нас проекти с поетапно прилагане на всички дейности, можете да разгледате в нашата галерия и фейсбук страница.  Моля прочетете и специалната ни статия по темата за предимствата да използваме услугите на интериорен дизайнер тук.

Поради специфичните особености на темата, при необходимост от допълнителна актуална информация или безплатна консултация моля да се свържете с нас чрез посочената контактна форма или на телефон +359 888 663 262.