Реализация На Проекти – Авторски Надзор, Ремонт И Обзавеждане.

 

Професионална реализация на проекти и авторски надзор – получаване на експертно мнение за възможностите за постигане на желан краен резултат.  Тук  помагаме с определяне на бюджет, заснемане на размерифункционално разпределение, проектиране, визуализиране, корекции и оферта за ремонт и обзавеждане. Ние сме професионалисти. Всеки е експерт в своята област.

Реализация на проекти – ремонт и обзавеждане

  • Изчистване, преместване и изхвърляне на ненужното. Депониране на строителни отпадъци на отредените за целта места във Варна. Реорганизация на помещения, посредством използване на методите на класическо или сухо строителство – гипскартон и итонг. Усвояване на тераси с итонг, ремонт на покриви, подготовка за полагане на инсталации. Всичко чрез ефективни и ефикасни решения.
  • Вътрешен ремонт, корекции или изграждане на климатична, водопреносна и електрическа инсталации. Професионално консултиране за възможностите за комфортно пребиваване в дома през различните годишни сезони. В това число климатични и термопомпени системи за отопление и охлаждане на въздух и вода. Фотоволтаични или соларни системи, стандартни, електрически или камини на биоетанол и пелети, омекотителни и пречиствателни инсталации. Водопреносна и отпадна  системи, силно и слаботокови електроразпределителни инсталации. Системи за охрана, видеонаблюдение, телевизия, интернет, озвучаване, домофонни и звънчеви системи. Разпределение на различните типове осветление и начините на управление – основно, скрито, работно и декоративно.
  • Подмяна на врати и прозорци. Професионално консултиране при избор на подходящ вид профил, стъклопакет и допълнителни възможности за оборудване на PVC дограма, щори и комарници. Ремонт или закупуване на входни, интериорни и сервизни врати. Вид, конструкция, взломо, пожаро и шумоустойчивост, нива на защита, основна и допълнителна окомплектовка, клас на износоустойчивост.
  • Полагане на хидроизолация и топлоизолация. Професионално консултиране при полагане на хидроизолация за основи, стени от тухли и итонг, панели, тавани, покриви и мокри помещения.   Възможностите за намаляване на топлинните загуби чрез топлоизолация трябва да се разгледат компетентно, да се оценят и приложат.  Използваме продуктите само на доказани производители, посредством алпийски или стандартен /чрез строително скеле/ метод.
  • Довършителни ремонти и строителство. След всички корекции по стени, подове и тавани, следва всичко да се преведе в желан краен вид. Полага се шпакловка, грунд, боя, замазка, санитарна керамика, фаянс, теракот, гранитогрес, тапети, корнизи и оборудване. Правилният избор на материалите и техниките за полагане в голяма степен предопределя добрия краен резултат и качествен ремонт.

Реализация на интериорни проекти

  • Подови настилки, мебели, уреди, осветление и декорация. Професионално консултиране е необходимо и при избор на подходящи подови настилки. То трябва да е съобразно желанието за естетичен вид, коефициенти на износоустойчивост, условия за натоварване, шумо и топлоизолационни свойства. Мебелите, уредите и осветлението трябва да се съобразят с предназначението, цветовете и стилът. Необходимо е да са конструирани с правилните материали, а завършващите и съставни елементи, да са надеждни и безопасни. Килимите, пердетата и декорацията превръщат имота в дом. Всичко приключва с професионално почистване, инструкции за работа  и поддръжка.

 

Малка част от реализираните от нас проекти с поетапно прилагане на всички дейности, можете да разгледате в нашата галерия и фейсбук страница.  Моля прочетете и специалната ни статия по темата за предимствата да използваме услугите на интериорен дизайнер тук.

Поради специфичните особености на темата, при необходимост от допълнителна актуална информация или безплатна консултация моля да се свържете с нас чрез посочената контактна форма или на телефон +359 888 663 262.